Parkering

Parkering


Parkeringspladser

Der findes parkeringspladser både foran og bagved ejendommen, som begge er overvåget af City Parkeringsservice. Husk at benytte P-kort-, eller Gæstekort synligt i forruden.


Foran:

Er der aftegnet parkeringsbåse. Der hvor der er markeret med gule X, er der parkering forbudt for beboerne, de er forbeholdt udrykningskørertøjer.


Bagved:

Der er ingen parkeringsbåse. Hvis du kører i en stor varevogn / kassebil, skal du benytte disse pladser. Der er 3 stativer ved hegnet, hvor man kan parkere trailere.


Parkeringsordning

Foreningen har lavet en aftale med City Parkeringsservice, som kontrollerer, at de biler der parkerer på parkeringspladserne, også er nogen der bor / har ærinde i ejendommen.


Hvis du er bilejer, skal du sørge for at få et P-kort, som skal placeres synligt i forruden.


Til besøgende eller håndværkere kan du få udleveret Gæstekort. Gæstekortet skal udfyldes med: dato – måned – år, og det gælder i tre døgn. Hvis du kommer til at skrive forkert dato, må du endelig ikke rette den, du skal bruge et nyt.


Både P-kort og Gæstekort udleveres på beboerkontoret i åbningstiden.


HUSK: Når du fraflytter lejligheden, skal du aflevere det/de parkeringskort (plastik), hvis du har fået udleveret nogen. Aflever kortene på beboerkontoret, så de kommende beboere kan benytte dem.


Læs mere om City Parkeringsservice her.