Ejendommen

Ejendommen

Velkommen

Her kan du finde informationer om vores ejendom, bestyrelse og administration samt andre nødvendige / vigtige oplysninger. Ejendommen har 104 lejligheder (88 på to værelser og 16 på et værelse). Til alle lejligheder hører der kælderrum, som man selv skal forsyne med en hængelås.


Der findes to parkeringsområder, hvor der er fri parkering for ejendommens beboere og besøgende, med et synligt P-kort eller Gæstekort i forruden.


Hvis du netop er flyttet ind i ejendommen, håber vi, at du vil møde op på beboerkontoret, så vi kan hilse på dig, og vise dig rundt, og sørge for at der bliver ændret navn i opgang / postkasse m.m.


Da vi bor mange under samme tag, er det vigtigt, at man respekterer hinanden og overholder de regler, som er vedtaget. I bestyrelsen prøver vi at løse opgaverne på bedste vis, og vi vil selvfølgelig være behjælpelige, hvis det er muligt. Bestyrelsens medlemmer arbejder alle ulønnet og på frivillig basis og beder om, at henvendelser så vidt muligt sker i kontortiden, på vores mail: bestyrelsen@agerskovvej4.dk eller i bestyrelsens postkasse, som tømmes dagligt.


Med venlig hilsen

Formanden